1. Instant camera

2. Lightbox

De lightbox heeft 85 letters en symbolen waarmee je elke dag een nieuwe quote kan publiceren in je interieur. Deze lamp kan op een kast gezet worden of aan de muur gehangen worden, hoe dan ook een echte eye-catcher in het interieur. De lightbox wordt geleverd met een adapter en is beschikbaar in verschillende formaten.

3. Virtual reality bril

Via deze virtual reality bril kan je en film, videogame of serie in een nieuwe dimensie kijken door je smartphone in de houder te plaatsen.

4. Charging station voor GSM Peter Jäckel

Met deze stijlvolle oplader kan je draadloos je GSM opladen.

5. Powerbank

Spijtig genoeg kunnen onze smartphonebatterijen onze actieve levensstijl niet altijd volgen. Daarom zetten we enkele performante powerbanks op een rijtje: Zie bol.com lijst Top 10 powerbanks

6. Smartphone lens 4 in 1 lens Gadgetbay

Om nog professionelere foto’s te nemen met je smartphone. 4 verschillende lenzen: een macro lens, een fish eye lens, een super wide lens en een telephoto lens.

7. Smartphone projector

Leuk gadget om filmpjes vanaf je smartphone te projecteren op de muur. De projector vergroot je smartphonescherm tot 8 keer.

8. Go-pro

(zie artikel cadeaus voor reiziger)

9. Apple watch

Een beetje prijzig maar een heel leuk accessoire door de overvloed aan functionaliteiten (activiteitstracker, waterbestendig, GPS, hartslagsensor, geeft je meldingen weer, het dock (waarmee je snel door je favoriete apps kan bladeren)),… Te koppelen aan tal van (gezondheids)apps. Mooi design, dat trouwens te customizen is.

10. Fitbit – Activity tracker

Hét gadget voor elke sportieveling of wie een beetje sportiever en gezonder zou willen leven. Deze fitbit is makkelijk te koppelen met je smartphone en geeft heel wat informatie over je work-out weer zoals je snelheid, gemiddelde snelheid, hartslag enz. dit accessoire geeft eveneens informatie over jouw slaapkwaliteit. Ook een handig accessoire om dagdagelijks te dragen aangezien het weergeeft hoeveel stappen je elke dag gezet hebt, hoeveel verdiepingen je geklommen hebt, enz.

Nog op zoek naar meer ideetjes? Ga naar deel 2 voor nog meer top gadget ideeën.

De origineelste cadeau ideeën (top 10!) voor de gadget-freak

Alice


Hey! Ik ben Alice. Aangezien jullie op deze pagina zijn terecht gekomen, vermoed ik dat we hetzelfde probleem hebben: “Wat koop je voor iemand die in jouw ogen alles al heeft?”. In de loop van de jaren ben ik in m’n GSM cadeau ideeënlijstjes beginnen maken voor verjaardagen, geboortes en andere gebeurtenissen in mijn familie of vriendengroep. Aangezien ik in mijn omgeving veel mensen hoor die hetzelfde probleem hebben, besloot ik de lijstjes online te gooien, in de hoop er enkele mensen mee te kunnen helpen. Hopelijk kan ik jou ook met een leuk of zelfs origineel idee inspireren!


Post navigation


Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *