Net gaan samenwonen en wil je je geliefde verrassen met een origineel platform om elke lieve berichtjes achter te laten? Met deze superoriginele items moet dat zeker lukken. Ook ideaal als housewarmingcadeau!

1.LEDR Letterbord inclusief letters en cijfers

Dit letterbord is een echt retro item dat nostalgie ten top uitstraalt. Heel fijn item om in huis te plaatsen en boodschappen mee te delen.

2.Krijtbord sticker

Deze krijtbordsticker kan je op elk vlak oppervlak kleven. Altijd ideaal om een geheugensteuntje, boodschappenlijstje of een lieve boodschap op neer te pennen.

3. Umbra Hangit fotokader met 40 clips

Hang je foto’s op een orginele manier op in je interieur aan deze clips.

4. Lichtbox

Een lightbox is en blijft een heel leuk interieuritem. Laat een leuke boodschap na en verlicht tegelijk met deze leuke eyecatcher. Je kan ook extra emoji’s aanschaffen.

5. Walther Design magneetbord

Dit magneetbord waarop je met stift kan schrijven, schreeuwt nostalgie.

6. Walplus muursticker krijtbord kalender

Ideaal voor wie zijn gezin wil organiseren. Op dit bord kan je alle afspraken en activiteiten kwijt. Misverstanden of vergeten afspraken zijn bij deze voltooid verleden tijd.

7. Walther Design Prikbord

Erg retro zo’n prikbord!

8. Fisura Letterbord

Nog zo’n leuke retro letterbord!

9. Monograph Letterbord zwart

Omdat de letterborden helemaal in zijn, stellen we ook dit exemplaar nog even voor.

10. Muursticker

Ook via een slogan op de muur kan je je boodschap delen.

Originele manieren om boodschappen achter te laten in je interieur

Alice


Hey! Ik ben Alice. Aangezien jullie op deze pagina zijn terecht gekomen, vermoed ik dat we hetzelfde probleem hebben: “Wat koop je voor iemand die in jouw ogen alles al heeft?”. In de loop van de jaren ben ik in m’n GSM cadeau ideeënlijstjes beginnen maken voor verjaardagen, geboortes en andere gebeurtenissen in mijn familie of vriendengroep. Aangezien ik in mijn omgeving veel mensen hoor die hetzelfde probleem hebben, besloot ik de lijstjes online te gooien, in de hoop er enkele mensen mee te kunnen helpen. Hopelijk kan ik jou ook met een leuk of zelfs origineel idee inspireren!


Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *