Zoek je nog cadeau inspiratie voor de verjaardag van je man of vriend? Weet dan dat je een man met een horloge eigenlijk altijd wel plezier kan doen. Net zoals vrouwen, wisselen zij ook graag eens af qua accessoire, zeker omdat ze eigenlijk meestal maar 1 accessoire dragen. Dit zijn mijn favoriete mannenhorloges!
Hugo Boss Navigator
De Hugo Boss Navigator is een horloge voor stoere mannen met verfijning. Dit zilverkleurig horloge heeft een mineraalglas das zeer duurzaam is en erg sterk.

Komono Winston Royale Black
Just go all black! De Komono Windston Royale Black zegt het zelf: dit horlogo zou gemaakt kunnen zijn voor royals. Het is klassiek en stijlvol en is ideaal voor de man die voor een klassieke stijl gaat.

Tommy Hilfiger TH1791290
Dit slijlvolle klassieke heren horloge heeft een mooi afgewerkte bruine leren band. De wijzerplaat is blauw en is open gewerkt, zodat je het uurwerk kunt zien. Het horlog is erg goed beoordeeld wereldwijd.

Emporio Armani AR2448
Top herenhorloge die waterdicht is (5 ATM) en die ook de datum van vandaag weergeeft.

De 10 mooiste herenhorloges als geschenk voor hem

Alice


Hey! Ik ben Alice. Aangezien jullie op deze pagina zijn terecht gekomen, vermoed ik dat we hetzelfde probleem hebben: “Wat koop je voor iemand die in jouw ogen alles al heeft?”. In de loop van de jaren ben ik in m’n GSM cadeau ideeënlijstjes beginnen maken voor verjaardagen, geboortes en andere gebeurtenissen in mijn familie of vriendengroep. Aangezien ik in mijn omgeving veel mensen hoor die hetzelfde probleem hebben, besloot ik de lijstjes online te gooien, in de hoop er enkele mensen mee te kunnen helpen. Hopelijk kan ik jou ook met een leuk of zelfs origineel idee inspireren!


Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *