Op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen? Hieronder voorzien wij een overzicht van het bestverkochte speelgoed van het jaar 2017 op de website van bol.com.

Dit jaar waren vooral de fidget spinners erg populair! Je zag ze overal in het straatbeeld en zowel jong als oud speelden er mee. Het is dan ook een erg leuk speeltje die je al kan kopen voor minder dan 10 euro per stuk.

Ook de roze opblaasbare flamingo ging vlot over de toonbanken in 2017. De flamingo zag je dan ook vaak terug aan de kust of op vakantie.

Verder had je nog een aantal klassiekers in het top lijstje van meest verkochte speelgoed van dit jaar. Denk maar aan gezelschapsspelletjes zoals Kubb of Saboteur.

Ben je zelf ook op zoek naar dat ideale cadeau voor kinderen of jeugd? Deze lijst geeft een mooi overzicht van het top speelgoed die je vandaag kan kopen.


Bestverkochte speelgoed van 2017

Alice


Hey! Ik ben Alice. Aangezien jullie op deze pagina zijn terecht gekomen, vermoed ik dat we hetzelfde probleem hebben: “Wat koop je voor iemand die in jouw ogen alles al heeft?”. In de loop van de jaren ben ik in m’n GSM cadeau ideeënlijstjes beginnen maken voor verjaardagen, geboortes en andere gebeurtenissen in mijn familie of vriendengroep. Aangezien ik in mijn omgeving veel mensen hoor die hetzelfde probleem hebben, besloot ik de lijstjes online te gooien, in de hoop er enkele mensen mee te kunnen helpen. Hopelijk kan ik jou ook met een leuk of zelfs origineel idee inspireren!


Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *